Home

Szállítási idő meghosszabbodott!
A megszokott 3-4 munkanapos szállítási idő helyett, a vírusjárvány miatt a várható szállítási idő 4-5 munkanap!
Természetesen telephelyünk továbbra is nyitva tart, ahol termékeink személyesen megvásárolhatók.

Áremelkedés!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a világszerte problémát okozó nyersanyag hiány, valamint az eszközök előállításához szükséges nyersanyagok beszerzési árának folyamatos növekedése miatt árainkat korrigálni kell. Az árnövekedés előre láthatóan +10%, néhány termék esetén +20%-os áremelkedés is előfordulhat. Weboldalunkon szereplő árakat folyamatosan frissítjük.

Vásárlás előtt kérje kollégáink segítségét!

Megértésüket köszönjük!

JCB 1CX, minikotró 8025 - 8035 gyorscsatlakozó kanál, gyorscserélő

190 000 HUF +ÁFA

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az aktuális árakról érdeklődjön telefonon vagy kérjen árajánlatot e-mailben. Az árváltozás jogát minden esetben fenntartjuk!

Garancia: 12 hónap
Állapota: Új, utángyártott
Elérhetőség: Raktári készletről

A kotrógépek, munkagépek különböző feladatok elvégzésére képes. A kanál megválasztásánál fontos, hogy milyen a terület minősége, ahol a munkát végezni kell, valamint milyen feladatokat kell elvégezni az adott területen. Minden munkához más-más fajta kanalat kell használni, ebben van segítségre a gyorscserélők. A gyorscserélők / gyorscsatlakozók megkönnyítik a kanalak fel- valamint levételét. Kiváló minőségű acélból készült.

Csapszeg átmérö: 35mm
Gém szélesség: 135mm
Csapszeg közép távolság: 130mm

Az alábbi munkagépekre felszerelhető: 
JCB 1CX Minikotró 8025, 8026, 8027, 8030, 8032, 8035
 

Hívjon most:

+36 30 902 6724
KISZÁLLÍTÁS

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra!
Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!